Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Лек за цисти со планински рен

Лек за цисти со планински рен

ren600 грама планиниснки рен се ренда и прелива со 1.5л бело вино.

Се остава да отстои 24 часа по што се процедува.

се пие по 200 мл секој ден – наутро.

Karolina Sekulova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top