Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Лек за вкочанетост на врат или кичма,за болка во коските од настинка

Лек за вкочанетост на врат или кичма,за болка во коските од настинка

Rear view of a young man holding his neck in pain, isolated on w

За опуштање на мускулатурата,за вкочанетост на врат или кичма,за болка во коските од настинка

1 литар.медицински алкохол (90 % мислам дека е),2 табли аналгин,(андол или аспирин) и едно кутивче од 5 гр.ментол кристали.

Сето ова го има во аптеките на Зегин и чини помалку од 200 ден.Се толчат апчињата,се ставаат во алкохолот,па се додаваат ментол кристалите.

Нека постои 24 часа и може да се користи.Внимание:Се нанесува на телото,не се ПИЕ!!!

Елена Јоксимовска

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top