Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Рецепт со лушпа од јајце за отстранување на брадавици

Рецепт со лушпа од јајце за отстранување на брадавици

jajce442 тазе јајца,

памук

фластер

Загрејте ја рерната на 250 степени и печете ги лушпите од јајцата половина час врз хартија за печење. Откако лушпите ќе се оладат, иситнете ги добро, а најдобро би било да направите од нив прав.

се чува во сув, стаклен сад што добро се затвора.

Додадете прав на секоја брадавица, покријте со памук и залепете со фластер. Фластерот треба да го носите 2-3 седмици, а еднаш на секои три дена се менува со нов.

Слаѓана Дапчева – Скопје

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top