Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Никогаш повеќе нема да го фрлите талогот од кафе

Никогаш повеќе нема да го фрлите талогот од кафе

Мирис

kreativno_kafe_solja1-300x240Ако имате непријател мирис на рацете, истријте се со малку талог и сè ќе исчезне.

Гребнатини

Ако имате гребаници на мебелот дома, тогаш ставете талог на местото кое е оштетено заедно со паста за полирање.

Целулит

Со талогот кој може да се додаде во многу маски и облоги за отстранување на целулитот ќе си помогнете да изгледате совршено.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top