Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Лек за брадавици – дома направен

Лек за брадавици – дома направен

 

jajce belkaОва е испробан лек за брадавици – само ви е потребна упорност.

Повеќе пати во текот на денот брадавиците да ги премачкате со белка од јајце.

Повторувајте се додека брадавицата не се исуши и не падне сама. Времето потребно за тоа зависи од големината и местото на кое се наоѓа брадавицата.

Едно јајце можете да употребувате подолго време само треба да го заштитите од влијание на воздухот за да не ја изгуби влагата. Најдобро е да го покриете со пластична кеса и да го чувате во фрижидер.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top