Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Лек против темните подочници

Лек против темните подочници

kompirСекое утро имате проблеми со темни подочници и потечени очи?

Изрендајте суров компир и распоредете го на подочниците.

По десет минути отстранете го компирот внимателно.

Потоа исплакнете го лицето со млака вода.

Tea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top