Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Лек против опаѓање на косата

Лек против опаѓање на косата

Докажан лек против опаѓање на косата

 

298x232_LB_hair_losing_ST500 мл. детски благ шампон

1 шишенце пантенол раствор

1 шишенце рицинусово масло

1 шишенце Д3 капки

1 шишенце концентрат од коприва

1 ампула Б7 – биотин

 

Сето се меша. шампонот треба да стои околу 2-3 минути. Резултати по потрошената прва тура.

Испратено од Тања Јованова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top