Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Бабин лек за брзо извлекување на гнојот од раните

Бабин лек за брзо извлекување на гнојот од раните

Потребно

testo4– Лажица комова ракоја

– Лажица зејтин

– лажица брашно

Сето се меша добро во тесто средно меко и се става на местото што гнои. Се прекрива преку со најлон ќесе и се држи се додека не се извлече гнојот.

Тестото мора да го менувате на секои 24 часа

Slavica Tusevska

СОВЕТ ОД Војо Лазаров

Ставете парче патлиџан на раната и за 2 часа гнојот гарантирано истекува  – брашното е ефикасно но може да ви створи црвенило или инфекција

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top