Free songs
Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Варен компир за враќање на бојата на седите влакна

Варен компир за враќање на бојата на седите влакна

seda kosaВелат дека водата во која се вари компирот може да ви помогне да ја вратите бојата на влакното. Редовно мијте ја косата со вода во која сте вареле компири и очекувајте го резултатот.

Василка Глугорова – Неготино

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top