Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Варен компир за враќање на бојата на седите влакна

Варен компир за враќање на бојата на седите влакна

seda kosaВелат дека водата во која се вари компирот може да ви помогне да ја вратите бојата на влакното. Редовно мијте ја косата со вода во која сте вареле компири и очекувајте го резултатот.

Василка Глугорова – Неготино

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top