Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Зајакнете го имунитетот – еве како

Зајакнете го имунитетот – еве како

imunitet2Ова постојано го слушам на телевизија дека било многу здраво,па лично почнав да го применувам
-бадеми непечени се ставаат во ладна вода од 12 до 24 часа да отстојат.Потоа им ја лупите лушпата и се јадат 10 бадеми одсабајле на празен желудник (може и повеке да изедете нема штета,колку повеќе изедете толку подобро,но најмалку 10). Освен за имунитетот,многу корисно е и за простататакај мажите.

Ана.Б

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top