Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / За вкочанетост на врат или кичма,за болка во коските од настинка

За вкочанетост на врат или кичма,за болка во коските од настинка

Rear view of a young man holding his neck in pain, isolated on w

За опуштање на мускулатурата,за вкочанетост на врат или кичма,за болка во коските од настинка

1 литар.медицински алкохол (90 % мислам дека е),2 табли аналгин,(андол или аспирин) и едно кутивче од 5 гр.ментол кристали.

Сето ова го има во аптеките на Зегин и чини помалку од 200 ден.Се толчат апчињата,се ставаат во алкохолот,па се додаваат ментол кристалите.

Нека постои 24 часа и може да се користи.Внимание:Се нанесува на телото,не се ПИЕ!!!

Елена Јоксимовска

3 comments

  1. ANALGIN NE SE STAVA,ILI ASPIRIN ILI ANDOL KOI STO GI IMA VO SITE APTEKI NE SAMO VO ZEGIN

  2. MENE ME BOLI CELA KOCMA NO ISTO ME BOLII VRATOT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top