Home / нови лекови / Видео: Овој човек тврди дека го „пренасочил“ стареењето!?

Видео: Овој човек тврди дека го „пренасочил“ стареењето!?

Модниот дизајнер Питер Нијгард(76) тврди дека научници користат користат негови маркери кои покажуваат дека успеал да го пренасочи процесот на стареењето и дека тој, сега, се подмладува. тврди дека моментално добива третман со матични клетки кој јасно покажува дека „процесот на стареење е реверзибилен и се подмладува“.

se podmladuva

70-годишникот го добивал третманот последниве четири години. Најгард живее на Бахамите каде што го поддржува истражувањето на матични клетки и сака да отвори клиника од 50 милиони долари.

Вели дека неговиот интерес на таа тема е многу повеќе од желба да биде помлад.

„Почнав со матичните клетки кога сакав да најдам лек за мајка ми која многу ја сакав и Западната медицина не можеше да ја излечи“, објаснил тој.

На youtube е поставено ова видео на кое тој танцува со млади жени и ужива како да е во цутот на младоста,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top