Home / природен лек / Велат ова е најдобриот природен лек за простата

Велат ова е најдобриот природен лек за простата

Се работи за трева која се нарекува врбовица или свиловина (Epilobium parviflorum).

Чај лекување на проблеми со простатата

prostataтреба една лажичка сушена или свежа врбица која ќе го вари во 200 гр врела вода.

Оставете од 5 до 10 мин да отстои, а потоа процедете и консумирајте

Чајот се пие двапати дневно, наутро на празен стомак и навечер пред спиење. Овој чај се пие колку што е потребно, но барем најмалку неколку недели. Првите знаци на подобрување може да се очекуват наскоро по неколку дена конзумација.

Чајот успешно лечи воспаление на простатата и мочниот меур, уринарни проблеми предизвикани од простата, уринарно крварење, болка и непријатност во мочниот меур и простата и рак на бубрезите, рак на простата и рак на мочниот меур.

Интересно е да се напомене дека врбовица како чај и најдобар лек за простата е спомената на сите континенти, култури и јазици што зборува простори за нејзиното универзално признавање и успех.

2 comments

  1. Kako iozgleda trevata? Dali nekoj ima slika da se viodi?

  2. Veljan ,odete na google ,pishete go latinskoto ime Epilobium Parviflorum i otkako kje vi ja otvori stranata stisnete na sliki i kje vidite kako izgleda vrbovicata iki svilovinata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top