Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Универзален лек со семки од тиква и ориз

Универзален лек со семки од тиква и ориз

200 грама суво семе од тиква

tikva oriz200 грама ориз.

Сомелете ги заедно и измешајте ги со 200 грама мед, 200 грама чисто маслиново масло.

Од смесата се зема по една мала лажичка 3 пати на ден пред јадење.

за превенција на срцеви заболувања.

Valerija Kjorbaslieva

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top