Home / алтернативна медицина / Tајна за водата: Видео кое ќе ве шокира!

Tајна за водата: Видео кое ќе ве шокира!

Масару Емото е човекот кој има дадено најголем придонес во откривањето на тајната преку своите истражувања и експерименти. Токму денес одделете кратко време од вашето веб-сурфање и погледнете го ова видео!

voda-300x224Науката не може да ги објасни својствата на водата. За нејзината мистичност едноставно нема објаснување. Секој збор е излишен. Но она што ќе го дознаете, ќе ве шокира!

Погледнете го овој фантастичен руски документарец за истражувањето на тајните на водата. Нејзината тајна конечно е откриена – водата има способност за меморија и пренос на информации. Масару Емото го дал најголемиот придонес за откривањето на овој податок низ своите истражувања и експерименти.

Овој документарец ќе ви го измени досегашниот поглед на животот, а особено погледот кон водата!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top