Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Спас за синуси само 2 состојки – Домашен напиток од коприва и брусница

Спас за синуси само 2 состојки – Домашен напиток од коприва и брусница

MATOCINA 4 CAJВо литар ипол вода се ставаат 2 кеси чај од коприва, и една ќесичка чај од брусница.

Јас пиев секој ден по литар ипол. И на неколку пати ми русија синусите со крварење на гнојно кесе од нос И со лошење..

Делува, но само тие со имаат висок притисок да си ја намалат количината дневно што ја пијат.

Александра Ристеска

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top