Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Сливата против зголемен црн дроб

Сливата против зголемен црн дроб

slivaСе засекуваат сливите и од вечер се ставаат во вода.

Утредента се менува водата и се става нова, два прста преку сливите. Потоа сливите се варат на тивко и кога водата ќе зоврие, се додава трета вода. Кога и оваа ќе изврие тогаш можи да се јадат, бидејќи немаат во себе шеќер и киселини. Се јадат три пати дневно пред јадење по 15 парчиња. Терапијата трае 10 дена. Ова терапија е одлична и за чистење на организмот од штетните материи.

Stamen Sitnikov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top