Home / Болести и лечење / Шокантно: Dr. Burzynski – Ракот е сериозен бизнис

Шокантно: Dr. Burzynski – Ракот е сериозен бизнис

20111108-Burzynski_titleДокументарен филм на докторот Burzynski, кој повеќе од 30 години со помош на антибиотици без несакани ефекти успешно ги лекува најтешките видови на рак…

И покрај тоа, тој од своите почетоци е попречуван од страна на американската влада и FDU (Прехрамбената и Лекарската администрација). Добрата вест е дека антибиотиците и покрај сè, се во завршна фаза на истражување. Следува само пробив на пазарот.

Fakulteti.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top