Home / бабини рецепти / Руски селски лек за чистење на црниот дроб и против алергија

Руски селски лек за чистење на црниот дроб и против алергија

neven

Две недели, секое утро пред појадокот, наберете три цвета свеж невен (најдобро да го имате во градината или во саксии), добро изџвакајте ги и голтнете ги.

Потоа направете пауза од една недела па повторете ја оваа практика.

Ова е старински селски рецепт за чистење на црниот дроб и за јакнење на имунитетот. Кога ќе го исчистите црниот дроб, ќе ви минат и алергиите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top