Home / бабини рецепти / ПРОВЕРЕН Бабин лек за извлекување масно ткиво

ПРОВЕРЕН Бабин лек за извлекување масно ткиво

Ова е проверен рецепт – од мое лично искуство

masno tkivo 1На местото каде го имате масното ткиво се става парче расечен домат. Вр доматот претходно се става тенок слој на шеќер.

Со фластер убаво прицврстете го доматот врз масното ткиво и оставете да отстои 24 часа

Ќе извлече се

Jovan Nikoloski 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top