Home / бабини рецепти / Природен лек кој се става во папокот а ги лекува грипот, стомачните болки …

Природен лек кој се става во папокот а ги лекува грипот, стомачните болки …

Ова е време кога лесно може да настинете или да добиете грип, стомачен вирус или кашлица, а за да го спречите тоа најчесто се „труете“ со најразлични лекови.

lek-nastinka gripНо тоа не е неопходно бидејќи ви откриваме природен лек која ќе ви ги ублажи менструалните болки, кашлицата, стомачните вируси како и настинката и грипот. Се што ви е потребно е памук и 50 % алкохол. Памукот намокрете го алкохолот и ставете во папокот, а пота прекријте со фластер.

Напомена: Советите од овој текст се од информативна природа и не можат да ги заменат прегледите кај лекар или фармацевт кога е Вашето здравје во прашање. Доколку имате серозни здравствени проблеми  задолжително посоветувајте  се со вашиот лекар.

Kurir.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top