Home / алтернативна медицина / Паста за заби која ќе ги остави заболекарите без работа!

Паста за заби која ќе ги остави заболекарите без работа!

pasta zabiНовата паста за заби која прави чуда ја измислила Јапонката Казуе Јамагиши.

Како што тврдат дел од професионалците од оваа гранка, со оваа паста одењето на заболекар ќе стане минато.

Како функционира оваа паста за заби погледнете во следното видео:

Nova pasta za zube by coolPick

Оваа паста за заби, наводно, ги пополнува сите дупки и пукнатини и притоа ја обновува глеѓта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top