Home / природен лек / Овој зеленчук е најздрав – го чисти телото, спречува болести и лечи се

Овој зеленчук е најздрав – го чисти телото, спречува болести и лечи се

Во морето здрави намирници на пазарите, често го заобиколуваме и забораваме овој зеленчук, а тој е најздрав.

Се работи за црната ротквица која изобилува со здравје и витамини, помага за имунитет, го чисти организмот, лечи грип и настинки.

Ова се лековитите својства:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top