Home / бабини рецепти / Одличен рецепт за груби раце, испукани пети

Одличен рецепт за груби раце, испукани пети

Одличен рецепт за груби раце, испукани пети, нокти, жуљеви…

za grubi raceПроверен е и делотворен.

Потребни ви се само две состојки: аптекарски глицерин (глицерол) и медицински алкохол 72%.

глицерин и 72% алкохол – помешајте во пропорција 1:1.

Втријте ја оваа мешавина на грубата кожа, нозете, петите и сите критични места, наутро и навечер.

После неколку дена, ќе видите фантастични резултати. Вашите пети ќе добијат розова боја, ќе станат нежни и меки, а ноктите ќе добијат убав сјај. Оваа смеса можете да ја користите и за лактите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top