Home / нови лекови / Нема повеќе влакна: Произведен спреј што ги уништува влакната засекогаш

Нема повеќе влакна: Произведен спреј што ги уништува влакната засекогаш

На влакнестите нозе им дојде крајот.

inhibitif_ico_web_intro-600x477-300x238

Во Велика Британија е пуштен во продажба револуционерен спреј „Inhibitif“ за кој производителите тврдат дека со континуирана употреба се намалува потребата за отстранување на влакната.

Состојките во спрејот радикално го забавуваат растот на влакната.Иако не е прв ваков производ на пазарот, се смета дека „Inhibitif“ до сега е најделотворен затоа што содржи високо концентрирани состојки што ги уништуваат влакната од корен.

Јакиот хемиски состав ги ослабува и ги суши влакната штом почнат да растат. Иако звучи како „тешка хемија“ спрејот содржи и состојки што ја регенерираат кожата како што е екстракт од алое и екстракт од пченка.

365

One comment

  1. zdravo a kade mozi vo Makedonija da se najdi proizvodov….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top