Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Најефикасен лек за брадавици е лимонот

Најефикасен лек за брадавици е лимонот

најефикасен лек за брадавици е лимонот максимум 3 ипол недели се лекува местото кај што е брадавицата исчезнува и никогаш нема да се појави пак.

limonјас имав таков проблем се наоѓаше на раката и ме нервираше, пробував секакви начини бев го сечел и пак растеше и ете таткоми се распрашал по некои пријатели за ова и му рекле така и така јас воопшто и не верував кога ми кажа што како да направам ај да не зборам понатака еве како…

земете 2 лимони на 1 лимон исечете ја кората според брадавицата колку зафаќа може и малку подолго и пошироко колку да се покрие брадавицата на кората оставете малку од внатрешноста на лимонот 2, 4 см и сите парчиња ставете ги во чаша а останатото од внатрешноста истискајте ја во чашата исто така и другиот лимон истискајте го сокот целта е сокот од лимонот да се впие во кората оставете да отстои 1 ноќ потоа секој ден ставајте по една кора на местото да стои најмалку 3 часа после 46 дена можда и недела дена ке видите црнило на брадавицата тоа значи дека умира почнува да станува меко и да се рони слободно може да го отстраните црното и пак ставајте од кората се додека не израмни а и не е важно дали ке се израмни тоа веке ке го снема ке помине некое време кожата ке се регенерира и ке стане мазно али имајте на ум брадавица веке нема да имате таму е сега за овие погоре незнам колку помагаат али ова за лимонот е 100% ке jа снема брадавицата

позз

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top