Home / алтернативна медицина / Хрват лечи со поглед – Американците се тепаат за сеанса кај него

Хрват лечи со поглед – Американците се тепаат за сеанса кај него

Хрватот Иван Грбавац таканаречен Брацо ја освојува Америка! Брацо е познат по тоа што може да ве излечи само со погледот! Гарантира дека по неговата кратка терапија, ќе ве излечи од сите здраствени тегоби. Сеансата се состои од тоа да стоите на повисоко место, и да гледате кон земјата.

ivan-grbavac-braco-sa-srebrnjaka-1362597235-278335Сите заинтересирани плаќаат по осум долари од сесија.
Во последните неколку дена, голема толпа била забележана на сеансите во Ричмонд Вирџинија. Неговата терапија многумина не сакале да ја пропуштат.

„Неговата аура е толку посебна.Ме потсетува на Исус“, се само некои од коментарите за него, кој претходно се занимавал со економија.

Во своите дваесети години открил дека поседува „посебен дар“ и по разговорот со еден духовен исцелител од Србија, одлучил да својата моќ ја користи за да им помогне на луѓето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top