Free songs
Home / бабини рецепти / Бабин лек за брадавици на рацете

Бабин лек за брадавици на рацете

bradavicaЌе земете неколку глуварчиња, кои во пролетниот период можете да ги најдете насекаде.

Ако имате брадавици на рацете, со млекото што ќе го истискате од глуварчето ќе ги намачкате и ќе оставите да поседат.

По неколку дневно мачкање, тие се повлекуваат.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top