Home / Болести и лечење / За елиминација на сите гасови и токсини со само еден лек

За елиминација на сите гасови и токсини со само еден лек

Професор Туери од Франција во 1831 година испил смртоносна доза од отровот стрихнин и преживеал. Како? Додал голема количина на активен медицински јаглед во него и ова го направил за да им го докаже практично ефектот на своите колеги. Се смета дека медицинскиот јаглен бил докажан уште во старите египетски времиња, а неговите благодети се незаменливи и ден денеска.

medicinski jaglenАктивиниот медицински јаглен, можете да го набавите во секоја аптека, тотално е безопасен и не може да му наштети на вашето здравје дури и ако испиете многу таблетки. Корисен е бидејќи ги апсорбира сите отрови и токсини во вашиот дигестивен тракт, без разлика за која е причината за нивно настанување, во медицинските центри постојано го има и е неопходен, бидејќи се дава превентивно кај луѓе кај кои се сомневаме дека доаѓа до труење од било која причина.

Оваа таблетка нема вкус, има катран црна боја и може да се најде во разни облици. Откако ќе се внесе во организмот има моќ на апсорпција и ги апсорбира сите токсини и гасови во дигестивниот тракт, по што се чувствувате олеснето и ви се намалува или губи чувството на гадење. Можете да ги растворите таблетките во вода и да ги давате на луѓе кои не можат да ја голтнат таблетката, дури се смета дека така и дејството е посилно. За да добиете добро дејство користете најмалку 4 таблетки одеднаш, може да се користат и повеќе од 10 кога се работи за труење. Важно е да се нагласи дека нема нус појави и можете да го употребувате секогаш кога чувствувате подувување на стомакот. Единствена нус појава е боењето на изметот црно, што е нормално, треба да го очекувате и не треба да ве загрижува.

Кога е најповолно да го користите?
– Кога чувствувате подуеност на стомакот

– Кога имате гадење и повраќање

– Кога имате пролив

– Кога ќе се разбудите после пијана ноќ

– Кога ќе имате стомачни проблеми поради внесување на многу овошје и зеленчук и слично

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top