Home / бабини рецепти / Волшебна рецепта за проширени вени со млеко и сапун

Волшебна рецепта за проширени вени со млеко и сапун

Оваа волшебна рецепта против проширени вени и тромбоза се пренесува од поколение на поколение, бидејќи дава гарантирани резултати. За нејзино подготвување ќе ви бидат неопходни само 1 чаша свежо овчо млеко и 1 бебешки сапун.

veniИзрендајте го сапунот во млекото и со добиената смеса мачкајте го проблематичните места од долу нагоре 3 пати дневно.

А во продолжение на 10 дена ставајте облоги на нозете со поголемо количество од смесата. Откако ќе почнете со процедурата, еден месец продолжете да се мачакате по три пати на ден. Ефетктот ќе го забележите по втората недела. Смесата чувајте ја во фрижидер.

Boza.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top