Home / алтернативна медицина / ВИДЕО: Со еден допир спречете ги мачнините и гадењето

ВИДЕО: Со еден допир спречете ги мачнините и гадењето

Мачнините и нагоните на гадење се навистина непријатни, но со помош на оваа „финта“ лесно ќе може да се ослободите од нив.

accupressuerНа раката има точка која е наречена Р6, која ќе ја пронајдете со помош на видеото.

Со помош на палецот и показалецот треба да направите акупресура, односно да нанесете притисок.

Погледнете го видеото и научете како самите да се справите со овој чест проблем.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top