Home / алтернативна медицина / ВИДЕО: Доктор Оз ве советува како за 50 секунди да ја елиминирате главоболката!

ВИДЕО: Доктор Оз ве советува како за 50 секунди да ја елиминирате главоболката!

glava bolkaГостувајќи во емисијата на др. Оз, познатиот Дипак Чопра демонстрирал едноставна и делотворна техника за елиминирање на мигренска главоболка во помалку од една минута со контролирање на дишењето.

Да, знаеме, попрецизно би било да се каже преку медитација, но дури и да не верувате дека такво нешто е возможно, пробајте бидејќи целата постапка трае помалку од минута.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top