Home / алтернативна медицина / Ви се затна носот а немате капки? – одзатнете го за три секунди

Ви се затна носот а немате капки? – одзатнете го за три секунди

Со температурите во минус во зимата, многу често знае носот да ни се затне.

Дури и да немате капки при рака, има начин како да го одзатнете вашиот нос.

Со врвот на јазикот допрете го непцето. Потоа со два прста притиснете го местото меѓу веѓите 20 секунди. Звучи глупаво, но верувајте делотворно е.

Затнете го носот со рака, наведнете ја главата и останете така долго колку што можете. Потоа издишете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top