Home / алтернативна медицина / Црн јаглен за бели заби: Пробајте – резултатите се неверојатни

Црн јаглен за бели заби: Пробајте – резултатите се неверојатни

Ги триеш забите со црн јаглен и за само 5 минути можеш да ги избелиш!

crn jaglen zabiДали е ова вистина или лага, тестирала блогерката Ели. На четкичка за заби ставила јаглен и го триела на забите.

Активниот јаглен не е скап и може да се пронајде во аптеки. Ги впива токсините од телото и се користи за чистење на желудникот. Нема непријатен вкус.

Ели го триела јагленот со четкичка на забите најмалку пет минути. „Имав јаглен по целото лице, па се загрижив дека нема да можам да го отстранам, но немав проблем“, вели Ели. Таа го измила јагленот и забите навистина ѝ биле за една нијанса побели.

„Цели 5 минути се чувствував како зомби, но ова навистина функционира. Не е непријатно и можеби ќе продолжам на овој природен начин да ги избелувам забите“, заклучила Ели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top