Home / бабини рецепти / Сопрете го крвавењето на носот со кромид

Сопрете го крвавењето на носот со кромид

kaslica kromidДоколку ви се случи крвавење на носот кромидот е вистинската работа за крвавење.

1.Пресечете една дебела кришка кромид, ставете ја под носот и дишете длабоко. Крвавењето ќе престане побрзо отколку што можете да си замислите.

2.Исцедете 2 или 3 капки од кромидот во ноздрата што крвави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top