Home / аларм / Што се случува со вашето срце, бели дробови, мозокот кога ќе повлечете дим од цигара!? (ВИДЕО)

Што се случува со вашето срце, бели дробови, мозокот кога ќе повлечете дим од цигара!? (ВИДЕО)

pusi-cigaraКога ќе повлечете дим, истата секунда коктелот од токсини влегува во вашата крв, и таа така загадена продолжува да се движи низ вашите витални органи.

Кога би можеле да видите каква штета си правите со секој повлечен дим, веројатно веднаш би престанале со пушењето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top