Home / алтернативна медицина / Се е во вашата дланка – стискајте ги овие точки за она што ве боли

Се е во вашата дланка – стискајте ги овие точки за она што ве боли

Инструкции:
• Притиснете со палецот на точката која го означува органот кој ве боли – 5 секунди
•Пуштето го палецот – 3 секунди .
• Потоа повторно притиснете… повторувајте го ова неколку минути.
• Со континуирана масажа барем еднаш дневно – по една недела ќе почуствувате значително подобрување
Reflexology-For-Hand-Points

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top