Home / Ваши лекови - читатели препорачуваат / Природен лек за егзема – компир

Природен лек за егзема – компир

kompirСе мие убаво компирот и неизлупен се сечи на два дела .Се става да се вари во несолена вода. Кога компирот се превари се лади водата.

Болните места со влажен егзем се мијат неколку минути секој ден. Измиеното место не се бриши,туку се остава само да се исуши ,а потоа се мачкаат со маслиново масло.

Лекувањето трае осум недели.

Biljana.M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top