Home / аларм / Потребна е крв за повредените полицајци

Потребна е крв за повредените полицајци

Потребна е крв за ранетите припадници на безбедносните сили. Во моментот најголема е потребата на нулта крва група. Се повикуваат сите кои се во можност да помогнат да се јават за донирање на крв, јавува РепубликаScreenshot_150

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top