Home / нови лекови / Откриено решение за сите алергии!

Откриено решение за сите алергии!

Швајцарските и американските научници објавија дека откриле синтетичка молекула која би можела да ги прекине маките на луѓето со алергијата

111112

Кукурику.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top