Home / сведоштва / Наташа Пушова целосно оздравела од рак во 4 стадиум со едноставен рецепт

Наташа Пушова целосно оздравела од рак во 4 стадиум со едноставен рецепт

Во самото видео ги имате деталите околу начинот на кој Наташа го победила ракот со варова вода.

ВАРОВА ВОДА

NATASA RAKСе користи вар во каменеста форма, 500 грама негасена вар.

Се става во 5 литри ладна вода во сад или тенџере (да не биде росфај).

Се остава да отстои од 12 до 24 часа, потоа се процедува а исцедената вода се пие. Остатокот од варта се фрла.

Се пијат 200 мл (една чаша) двапати дневно:

-рано наутро на празен стомак, потоа три часа не се јаде ништо.

-втората чаша се пие после 12 часа, исто на гладен стомак.

Важно: после пиење на варовата вода не се јаде и не се пие ништо следните три часа!

Доколку се има потешкотии со вкусот, на тие 200 мл се додаваат 50 мл јогурт.

Третманот трае од 3 до 6 месеци. Може да го пијат луѓе кои имаат рак, леукемија и други потешки заболувања, но и здрави луѓе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top