Free songs
Home / сведоштва / Масло од марихуана излечи смртно болен пациент во Хрватска (Видео)

Масло од марихуана излечи смртно болен пациент во Хрватска (Видео)

Борбата за потполна легализација на канабисот секојдневно освојува се поголема јавна подршка, а доказ за тоа е се поголемото медицинско следење на тематиката.

kanabis oilВо емисијата “Проверено” на Хрватската телевизија Нова неодамна е објавен прилог од човек кој одлучил после хемотерапија да почне со користење на канабисово масло и го искашлал канцерот.

Дали е време сериозно да се размилува на оваа тема и сериозно да се преземат конкретни мерки за да се помогне на луѓето кои навистина се во тешка здраствена состојба, не само од канцер и од многу други тешки не излечиви болести.

Погледнте ја емисијата:

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top