Home / природен лек / Лесно исчистете ги црнките од лицето

Лесно исчистете ги црнките од лицето

Ставете 3-4 капки мед врз лимон кој предходно сте го исекле на половина.

ciscenje_licaПотоа со него тријте го лицето, задржувајќи се на местата со поголемо количество на црни точки.

Откако ќе втриете убаво насекаде, почекајте 15 минути и потоа исплакнете со ладна вода. Веднаш ќе го забележите неверојатниот резултат.

Билјана Крстова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top