Home / природен лек / Лек кој го исфрла каменот од бубрег за 6 дена

Лек кој го исфрла каменот од бубрег за 6 дена

100 ml маслиново масло

100 ml лимонов сок

100 ml пиво

bubregСета течност ставете ја во шише и убаво измашајте ја! Потоа секое утре на гладно земете по 50 ml од течноста.

Песокот од бубрезите ќе го исфрлите за максимум 4 дена, а каменот за 6 дена.

Напомена – каменот не смее да биде поголем од 15 мм бидејки во спротивно напитокот ќе Ви направи само штетни последици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top