Free songs
Home / сведоштва / Кили тврди дека го излечил ракот со помош на марихуана (Видео)

Кили тврди дека го излечил ракот со помош на марихуана (Видео)

Кили заедно со своето семејство се отсели од Македонија но е активен на социјалните мрежи и е во постојан контакт со драгите луѓе од оваа земја. Погледнето го неговото интервју по излегувањето од затвор каде одлежа казна за одгледување на марихуана.

kiliВо емисијата “Во недела попладне“ Кили откри дека маслото од марихуаната го излекувало.

– Имам дијагноза малигнитет на неоплазма и канцер на долги коски, со јасни метастази на магнетна резонанса По шест месеци конзумирање на ова масло сум подобар, не смеам да кажам од каде го набавувам зашто пак ќе свирам клавир во казнено-поправната установа – вели тој и негодува што марихуаната како лек не е дозволена во нашата земја.

-Нажалост живееме во земја каде мојот лек кој ме спаси не е дозволен во Македонија. За да се доизлечам и да го завршам „Тајниот живот на Кирил Поп Христов“, позитивно, како што јас знам и умеам, ќе морам да се дислоцирам во друга земја, каде што тоа е дозволено, да се доисчистам, како не би правел проблем на нашата Македонија, која е во цутот на развојот, на убавината и благосостојбата на живеење во неа – вели тој.

Тхинк.мк

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top