Home / нови лекови / Капка која ја отстранува диоптријата засекогаш!

Капка која ја отстранува диоптријата засекогаш!

Научниците развиле нова техника за подобрување на видот, а операцијата подразбира поставување на импланти кои се сместуваат под рожницата.

kapka-koja-ja-otstranuva-dioptri-660x300На тој начин диоптриските очила повеќе не ви се потребни.

Постапката трае околу десетина минути, а ја отстранува диоптријата засекогаш.

За овој луксуз ќе ви бидат потребни 3000 евра. Како изгледа процедурата погледнете во прилогот:

Popara.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top