Home / природен лек / Како најлесно да сопрете крвавење

Како најлесно да сопрете крвавење

Сигурно многупати ви се случило да си го исечете прстот додека готвите, ја средувате градината или извршувате некоја друга домашна обврска.

krv prstВашите деца веројатно многупати паѓале играјќи си во дворот и си ги раскрвавеле колената.

Една состојка која ја има во секој дом лесно може да запре мали и поголеми крвавења.

Се што треба е на раната да нанесете малку црвен пипер.

Неговите својства неверојатно ефикасно го сопираат крвавењето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top