Free songs
Home / алтернативна медицина / Како да се излечите од брадавиците со помош на изолир трака

Како да се излечите од брадавиците со помош на изолир трака

Не трошете пари на скапи средства за да се излечите од брадавиците кога тоа може да го направите со обична изолир трака. Брадавиците кои растат по кожата ги предизвикува вирусот ХПВ, каде се дели на 100 различни врсти. Големината резултира со бенигни израстоци, додека кај некои врсти работата може да се искомплицира. Обичните брадавици лесно можат да се отстранат, верувале или не со обична изолир трака.
bradavica2-620x350-29124Ова е проверена метода, но треба да знаете дека нема да ви успее преку ноќ. Ова вирусно заболување може да се прошири на други делови од телото дури и да прејде на друго тело. Затоа не е лошо да го изолирате, а за тоа како средство може да ја искористите изолир трака. Методата прилично едноставна и само треба да бидете упорни. Залепете парче од изолир траката преку самата брадавица и така држете ја 6 дена. Секако менувајте ја траката доколку за тоа имате потреба, но не оставајте ја брадавицата да “дише“. По 6 дена потопете ја брадавицата во обична вода десетина минути и истријте ја со камен за пети.
Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top