Home / природен лек / Како да му ја симнете високата температура на вашето дете

Како да му ја симнете високата температура на вашето дете

За првиот сте слушнале сигурно и дури сте го практикувалр: облоги со вински оцет.
Ова е најефикаснипт начин барем се покажало од искуствата.
bebe temperОблогите се ставаат во најжешките делови од телото – на челото, на стомакот, на стапалата. Даваат олеснување со ладењето
Во вториот начин – сок од два лимони со една-две лажици мед. се загрева на шпорет и се пие топло.
Трето: неколку белки се мешаат во сад. Во нив се наводнува крпа, со која се замотуваат стапалата. Потоа чекате. Некои луѓе го испитувале овој метод, и тврдат дека дејствува  по десеттата минута.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top